Hvem er vi

KK Service ApS

​Vi er et mindre firma, som har sat sig for at servicerer minkavler med renovering af farme og nybygning med total løsning.

I 2013 begyndte KK-Service med fluebekæmpelse, og har haft stor succes med dette med kun positiv respons tilbage, idet vi kan holde fluerne nede på et absolut minimum. Ved siden af er vi også godkendt vikarbureau for chauffører til både lastbil, personvogn og truck.

KK-Service har værksted på Ringvejen 6 Nr. Nissum 7620 Lemvig og kontor på Mimersvej 55 7620 Lemvig

Siden firmaets opstart for 5 år siden har det kun været i vækst og har erhvervet sig flere kompetencer igennem årene.

Vi kan løfte både store og små opgaver, som vores motto også giver udtryk for:

(Intet for stort, intet for småt)​

BEGAN TRÅD

BEGAN Tråd ApS er en dansk produktionsvirksomhed sydvest for Aalborg, der primært specialiserer sig i at producere trådnet baserede produkter til pelsdyrsbranchen.

HISTORIE

Det hele begyndte for ca. 20 år siden i et lille hjemmelavet skur på godt 30 kvadratmeter . Her stod forhenværende minkavler Bent G. Andersen og samlede sine minkbure efter arbejdstid. Arbejdsforholdene var primitive, og burene blev kørt ud med en lille varevogn, som kunne rumme omtrent 50 minkbure.

I dag har BEGAN Tråd vokset sig større. Det lille skur i Nordjylland er skiftet ud med en produktions/lagerhal på 1400 kvadratmeter og varevognen er skiftet ud med to lastbiler, der tilsammen kan køre med over 200 minkbure ad gangen.

VÆRDIER

Det har altid været vores filosofi, at kunden er det centrale og at man skal stå 100% inde for de produkter man sælger. Vi vil kun producere i den allerbedste kvalitet.
Det er virksomhedens DNA og grundpillen i alt, hvad vi foretager os.

I en tid hvor mange virksomheder flytter deres produktion til udlandet for at spare omkostninger, er det lykkedes os at beholde produktionen i Danmark. Vi er derfor tættere på vores primære kunder og er ligeledes mere fleksible.

BENT G. ANDERSEN, EJER OG STIFTER

Man kan på mange måder sige, at Bent G. Andersen er født ind i minkbranchen. Hans far Axel G. Andersen startede op med mink helt tilbage i 1950’erne og havde en lille fritidsfarm på Gjøl, ved Limfjorden. Storebroderen Elmo G. Andersen arbejdede på Axels farm og startede efterfølgende selv op. Elmo er sidenhen blevet en meget anerkendt minkavler herhjemme med over 50 år i branchen. Derfor lå det også i kortene, at lillebroderen Bent skulle være minkavler, og i foråret 1986 åbnede han, sammen med sin svoger Jens Thorn, således deres minkfarm i Drastrup, få kilometer sydvest for Aalborg. Bent G. Andersen og Jens Thorn drev farmen indtil 1997, hvor de besluttede at kaste sig over nye projekter hver især.

Dette blev for Bents vedkommende startskuddet for BEGAN Tråd ApS.

MAGNUS T. ANDERSEN, MEDEJER

Minkbranchen ligger heller ikke fjernt for Magnus T. Andersen, der er 2. generation af BEGAN Tråd ApS.

Magnus er vokset op med mink. Han er ud af en familie med stolte minktraditioner, hvor kvalitet og hårdt arbejde er altafgørende.
Magnus har arbejdet på familiens farm og kender derfor til hverdagen på en minkfarm.

Magnus har altid sideløbende med sit studie arbejdet for virksomheden, men tiltrådte først på fuld tid i december 2013. Magnus har en bachelorgrad i markedsføring og økonomi og har tidligere arbejdet med indkøb, markedsføring og salg i elektronikbranchen.

Kontaktformular​

Udfyld punkterne og vi vil vende tilbage til dig,

hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

KK service/Began Tråd ApS

CVR: 32836488

Adresse​

Hvedemarken 8

7620 Lemvig

Kontakt

Telefon: 40 73 78 58

E-mail: bk@kkbegan.dk